Ting som får meg til å smile

søndag, august 09, 2009

Siste kvelden

Utrolig nok er det allerede siste kvelden paa Fillipinene.

Siste kvelden i landet med utrolig mange dykke og snorkle muligheter.
Siste kvelden i landet hvor du blir moett med smil, hjelpsomhet og vennlighet paa de utroligste plasser.
Siste kvelden hvor vi bor paa en plass det gaar an aa ligge med bassenget og nyte sola, samtidig som en lytter til boelgeskvulp fra stranda som er rett ved siden av.
Siste kvelden hvor det aa vare gutt kan foere til de utroligste beilehistorier for norske gutter (altsaa fra filipinske paagaaende damer)
Siste kvelden i landet som har medfoert endel frustrasjon over effektivitetsnivaa. (en tur som skulle tatt 4 timer kan f.eks. lett ta nesten 12...... dersom du har maks uflaks)
Siste kvelden i landet hvor sikkerhetsvaktene putter en trommestikke halvveis oppi vesken din naar du er paa vei inn paa kjoepesenteret for aa sjekke at du ikke har noe ulovlig oppi der.
Siste kvelden i landet hvor air con er en noedvendighet for aa faa sove om natta (joda, jeg sov den natten uten ogsaa, men det var SKREKKELIG varmt), men hvor en ogsaa maa passe paa aa ikke ha den for kaldt slik at man faar vondt i halsen.
Siste kvelden i landet hvor man fint kan faa en hel minibuss oppaa en tricykle (liten moped med sidevogn)....jeg telte 12 Filipinere paa en tricycle en gang.....
Siste kvelden i landet hvor klomsing om divers har naadd nye hoyder innad i reisegjengen (jada David, jeg har husket aa kjoee premie til deg)
Siste kvelden i landet hvor de kan finne paa aa plassere en videoke maskin langt inni skauen. (og hvor det faktisk staar noen langt inni skauen og synger paa den)
Siste kvelden i landet hvor man betaler flyplassavgift i en skranke, for saa aa gaa ca 3 meter bort til kontrolloeren som har som jobb aa rive av igjen lappen du nettopp fikk stemplet paa billetten din....
Siste kvelden i landet hvor det aa spise mat ute bare er utrolig billig!
Siste kvelden i landet som har regntid, men som likevel har gitt oss to siste dager med straalende sol og nydelige avslappende dager.

Siste kvelden....

I morgen setter vi nesen mot Hong Kong for aa nyte et par dager der foer vi reiser hjem. (saann siden Finnair og en tyfon snoet oss for noen dager der paa vei nedover)

Boggast!

1 kommentar:

Anonym sa...

Forhåpentligvis ikke siste kvelden, gangen vi er på tur, og til Fillipinene er det bare å si; I`ll be back sometime!!
andreas