Ting som får meg til å smile

tirsdag, april 18, 2006

Bursdagsjente


April er for mitt vedkommende en måned hvor det er skummelt mange bursdager i familie og omgangskrets. I dag vil jeg bare benytte anledningen til å gratulere en av mine fantastiske to samboere med dagen. Og å spre det glade budskap om bursdagen hennes =)

Dette er Elisabeth som er 22 år i dag! Gratulerer med dagen snuppa! Vonar den blir bra!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Er hun singel? I såfall har jeg lyst å invitere henne med ut på middag... Muligheter for det??

Hilde sa...

Singel og vakker...men tviler på at damen vurderer blind-date ut fra en kommentar på en blogg, uten å ha mer bakgrunnskunnskap....

Anonym sa...

Hvordan komme i kontakt med henne? Fikser du det?

Kristin-Bistin-Bo-Bistin sa...

DRITT, den bursdagen gikk mae huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus forbi.. Kan du tilgi mae Elisabeth?!!!!!

Anonym sa...

hei kristin:) selvfølgelig tilgir jeg deg. lett å glemme. har forståelse for det. men neste gang..hehe..alt fint i australia? høres sånn ut. gleder meg til du kommer tilbake!

og frodo..heisann. kjekt at du likte bilde, men for all i know kan du være flerbarnsfar, øksemoder og godt over 50 år. no affence. jeg sjekker jo hilde sin blogg da av og til, så jeg er vel å finne her?? spørsmål: hvorfor var du innom hildes blogg?