Ting som får meg til å smile

mandag, februar 12, 2007

Aiaiai hvilken herlig formiddag!

Det er klart det er mye man kan gjøre på en fri-mandag. Det er klart man kan finne på mye når man er hjemmeværende mamma. Innimellom så melder behovet for handel og kafè seg. Til og med i Kenya...... Så i dag tok jeg og Elin avgårde med lille Leon på slep i barnevogn. (Det vil si, han var jo ikke på slep, siden vi faktisk dyttet vognen fremfor oss, så da var det vel heller vi som lå på slep.....bak vognen altså)

Ihvertfall så endte vi på brukten. Brukten er en laaaaang gate som går i både krinker og kroker, med en hel haug av boder! Der får vi kjøpt det meste-second hand. Og dersom du leiter litt, så finner du både fine og helt eller nesten nye ting. Alt fra klær fra Hennes& Mauritz til Diesel bukser, all-star sko, osv. Og prisene? For å si det slik, de kan vi overleve med.....

Her ser dere Elin i et fantastisk prøverom! Det er ikke barebare å kjøpe seg ny dongeribukse uten å kunne prøve ut hvordan den sitter over rumpa. Det har altså noen av selger gutta skjønt, og laget til et prøverom! Konge det =)


Etterpå var det stopp på Java House for Milkshake og muffins.......de to m-ene=)
MMMMMMMM HERLIG!
Ojda, der var det visst 8 m-er....)

Leon oppførte seg aldeles eksemplarisk på turen. Han sov mye, og når han var våken, var han stort sett klar for det som var gøy. Å prøve solbriller f.eks...........Tøff type!
Aiaiai hvilken herlig formiddag!





5 kommentarer:

Unknown sa...

Ja, takk for turen Hilde! Du er jammen festlig å være med:)...og sabla flink til å skrive på bloggen! Nå må æ gå å sjekke åssen desse dongeribuksan enkli sidde øve fua!:) Du gjør en fantastisk jobb som miljøarbeider!!!!!

Anonym sa...

ohohohohohoooo! Æ glede mæ :)

Marit sa...

Ahh..."lengte tilbake"!!!!!!!

Liv Jorunn sa...

Jeg kjenner jeg er bittelittegranne misunnelig på åssen dere kan gå kledd. Jeg vil også gå i sånn singlet...men det er så godt som å være naken her det...

Hilde sa...

Vel, Liv Jorunn, det er vel ikke akkurat ALLE plasser man går kledd slik i Kenya, men akkurat her i Nairobi går det stort sett bra. Ihvertfall endel plasser.
Kanskje greit å unngå å gå naken rundt forbi?