Ting som får meg til å smile

mandag, mars 02, 2009

Sveins Grill - den lokale sjappa!

2 Mars skriver seg inn i historien som den dagen da Hilde og Åshild (som jeg dele leilighet med) for først gang i sitt liv prøvde maten på Sveins Grill på danmarksplass.....

Sveins grill er den MEGET lokale sjappa som vi går forbi på veien hjem til middagslaging. Og når blodsukkeret er lavt - da høres det utrolig godt ut med fleskepannekaker til 25 kr, eller Fish& Chips til skarve 45 kr......

Men som sagt så ser Sveins Grill ut som ei lita sjappe - og litt luguber i stilen kanskje, så ingen av oss hadde vært innom og prøvd den lokale fastfooden på Danmarksplass.

Dette syns vi igrunnen måtte gjøres noe med.
Så dagen i dag, 2. mars 2009 går altså inn i historien som den dagen da Hilde og Åshild gikk på Sveins Grill for å spise Fish & Chips til middag. Og konklusjonen var følgende : chipsen er en av de beste på leeeeeenge, mens fishen var helt ok. Vi var noe skuffet over at kaffe ikke ingikk i prisen - det kunne virke som om en plass der du fikk kaffe med på kjøpet. Men det lot seg kanskje veie opp mot alt det rare som hang sånn ca OVERALT i det lille lokalet. Tak og vegger var stort sett dekket- og på en underlig måte var det stilig.


















Her er Åshild kanskje litt stressa for at en av de mange tingene (lamper, steikepanner, kjeler, stoler etc) som hang i taket skulle dette ned..... men ellers gaske godt nøgd :)

2 kommentarer:

Cathie sa...

hihihihihi!!! Jeg har også tenkt på den der sjappa altså... høres ut som en plan i seg selv :)

Anonym sa...

Sveins Grill er byens beste spisested.