Ting som får meg til å smile

mandag, september 24, 2007

Høsttur i Fjellveien med Ansgar-damer

Det regner. I dag regner det ganske så kraftig. Også blåser det. Atter en gang er jeg bekymret for at buskene til naboen skal knekke i vinden, så mye bøyer de seg. Og kjøkkenvinduene blir fulle av regndråper i dag.

Det var dårlig vær i går også. (I grunnen har det vært dårlig vær flere dager enn bare i dag og i går, men nå snakker jeg altså om i går i dag, så da blir det sånn.) Så derfor føltes det ganske sprekt når vi damene la ut på tur på Fjellveien, med en termos full av kaffe, og fullt oljeuhyre.

Denne helgen har Solveig og Marit vært på besøk fra Kristiansand. Utrolig trivelig å treffe de igjen! Helgen har gått litt for fort, og mesteparten av tiden har gått med på å være med Ansgardamene (les Elisabeth, Cathrine (stasjonert i Bergen), samt Marit og Solveig (på besøk)).

Noen bilder fra gårsdagens regnvær-tur i høstvakre Fjellveien:

”Vi vandrer med freidig mot”














”Vakre høstfarger”



















”Fiiiine gatenavn!”
















”En benk til hver…..og en ledig til fotografen!”





”ånei…det begynner å PLASK-regne når vi
nettopp har kjøpt sjokolade på tippetue-kiosken, og er klar for kaffe…det er jo ingen plass vi kan sette oss litt i ly……eller er det det? Vil ikke de store grantrærne der fungere nesten som et tak? Forskjellen på en fin tur, og en veldig fin tur, handler ikke bare om vær, godt selskap, eller fine omgivelser, men også om man har husket å ta med kaffe, og en liten sjokoladebit!”















”Etterpå kræsjlanda vi i sofaen til Elisabeth, godt fornøyd med turen!”

Ingen kommentarer: