Ting som får meg til å smile

søndag, september 24, 2006

Snø og sol......solsnø?

Det er når man sitter på nettet og ser at det SNØR i Tromsø når Brann spiller bortekamp, at man setter ekstra stor pris på muligheten til å sitte ute i shorts og singlet en stund, før man må trekke seg inn i skyggen for ikke å bli helt griserosa.

Livet er fint, dere!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!
Trømsø er ein ting, men Bergen og vestlandet ein annan!
I går sat me faktisk ute i hagen til din kjære broder Øyvind og drakk kaffi!- broder`n kun i shorts og Hannah med sommar-solbriller.
Og badesesongen er visst ikkje slutt enno....
Vel, ærleg skal ein vera, i kveld regnar det så no skulle eg lånt regnbogeparaplyen din.......

Klem tante

... sa...

Eg he vore ude i shorts idag... Så der e altså varmt her og :) Nå regne der, men... Eg må ellers innrømma at eg glede meg te kulden kjeme. Kaldt + fint ver = flottings! Men det e vel for møje å håba på, tenke eg... Nyda solå i Afrika!

Anonym sa...

Hei Berta!

Jada, da var jeg også i gang med disse høyteknologiske greiene som det å holde seg oppdatert på livet ditt krever for tiden... Ikke verst siden du bare har vært borte ca lenge allerede! Så kjekt å se ditt vakre åsyn igjen på de fine bildene og så BRA du skriver! jeg liker deg! Og savner deg... Selv om det ikke gir seg utslag som du merker så tenker jeg ofte at du skulle vært her! Afrika er heldig! Og TUSEN TAKK for cd'en! Nå skifter jeg straks til skrive mail til deg så fortsettelsen følger der:-) Klem fra M (rim:-))

Liv Jorunn sa...

du er litt heldig som får oppleve å kunne bli litt griserosa (evt. brun) da...her orker man ikke sitte så lenge ute at man rekker å tenke tanken en gang. men jeg vil allikevel ha denne varmen framfor snø. La oss sende en tanke til sebastian i vinterklær i mongolia...

Hilde sa...

Ja, la oss alle sende en tanke til Sebastian i Mongolia!

Anonym sa...

Jeg synes du skal gå for griserosa.

Jeg gleder meg til snøen!

Sararia sa...

Hei har kikka litt paa bloggen din... Jeg Har vaert paa misjonstur til Kenya, Uganda og Tanzania. Jeg planlegger aa flytte til Nairobi til sommeren. Jeg skal da jobbe som miljoarbeider. Jeg onsker aa hore hvordan din opplevelse av flytting, tillpassing, og hvordan du liker deg i Nairobi. Jeg er selv bare 20 aar, og syntes det er kjekt aa hore fra en som ogsaa er ung, og som har opplevd aa bo i Nairobi.

Gud velsigne deg og bevare deg i alt du gjor!

MVH. Sara Maria
(sara@nystrand.com)

Hilde sa...

Så kjekt å høre !
Kor skal du være ettåring?